Verzending en algemene voorwaarden

Verzending en algemene voorwaarden

 

Annet beeld en sfeer

KVK-nr: 57899185

BTW-nr: NL1549020769B01 

 

Verzenden

Annet beeld en sfeer verstuurt zowel brievenbuspost als pakketpost. Er wordt gebruik gemaakt van Post NL en DHL MyParcel. De brievenbuspost wordt verstuurt via Post NL voor € 4,- per zending tot aan 2 kilo. De pakketten worden verstuurd door DHL MyParcel. Annet beeld en sfeer berekent hiervoor bij een basis onverzekerd zendingstarief van € 6,75 tot 10 kilo. Hierbij ontvang je een track en trace code. Annet beeld en sfeer kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van schade of vermissing; de zending vindt in dit geval geheel op eigen risico plaats.

 

Levering

De levering van producten zal in de mate van het mogelijke gebeuren. In principe kan Annet beeld en sfeer een leverdatum van 10 werkdagen aanhouden voor gepersonaliseerde opdrachten. Natuurlijk zal ik er alles aan doen jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Behoudens andersluidend beding omvatten de prijzen niet het transport en de levering van de goederen bij de koper. De kosten van transport en levering worden afzonderlijk vermeld. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden enkel als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Annet beeld en sfeer heeft het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.

 

Overmacht

Annet beeld en sfeer is niet aansprakelijk voor een vertraging in de uitvoering of voor een niet-uitvoering van onze verbintenissen omwille van gebeurtenissen buiten onze normale controle, inbegrepen ontwerponderbrekingen, energie of transport of vertragingen in transport, werkonderbrekingen of andere collectieve arbeidsgeschillen, die het onszelf en dit zelfs indien deze gebeurtenissen voorzienbaar zijn.

 

Persoonsgegevens

Door te bestellen op de internetsite van Annet beeld en sfeer, staat de koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen. Annet beeld en sfeer zal de gegevens niet mogen overmaken aan derden.

 

Het aanbod

Van de aangeboden goederen kunnen de maten van de artikelen iets afwijken. Dat zal een enkele mm zijn.De koopprijzen ten behoeve van consumenten zijn meestal inclusief BTW, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Koopprijzen zijn allemaal exclusief verzendkosten.

 

Hout is een natuurproduct

Hout heeft nerven die zichtbaar kunnen blijven door de bedrukking heen. Hout leeft en heeft een onregelmatige structuur. Het mooie van werken met hout is dat het niet te perfect is. Er kunnen dus ook gedeelten onbedrukt blijven door bijvoorbeeld diepere groeven. Het blijft een natuurlijke uitstraling houden. Items van Annet beeld en sfeer zijn met veel zorg handgemaakt maar kunnen dus kleine afwijkingen in vorm en kleur hebben. Dit hoort erbij en het geeft juist extra charme aan het product. De vintage look.

 

Niet goed?

Is een artikel niet wat je ervan hebt verwacht, neem dan eerst contact met Annet beeld en sfeer via info@annetbeeldensfeer.nl. Het artikel is uniek en gemaakt in opdracht, het is niet mogelijk om te retourneren. Er dient binnen 24 uur na ontvangst van het geleverde werk, een mailtje met daarin de klacht omschreven, gestuurd te zijn naar Annet beeld en sfeer. Ik zal uw klacht serieus nemen en op zoek gaan naar een oplossing.

 

Handgemaakt

Het assortiment van Annet beeld en sfeer is met veel liefde en zorg handgemaakt, het gaat om unieke items en hout blijft een natuurproduct. Annet beeld en sfeer doet er alles aan om de beste kwaliteit te leveren. Laat kinderen bedrukt hout niet in de mond stoppen. Annet beeld en sfeer is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken of schade.

 

Foto’s en ontwerpen

De foto’s en (scan) bestanden dienen van een hoge resolutie te zijn. Annet beeld en sfeer bepaalt of het bestand goed bruikbaar is. Annet beeld en sfeer maakt altijd eerst een digitaal proefje van uitsneden en gaat pas aan de slag na goedkeuring van de klant.

 

Informatie op de website

Ondanks dat ik mijn best doe, om alle informatie op www.annetbeeldensfeer.nl up to date en juist te houden, kan ik niet garanderen, dat de informatie steeds correct of volledig is. Aan de op www.annetbeeldensfeer.nl aangeboden informatie en/of diensten, kunnen geen rechten worden ontleend. Annet beeld en sfeer neemt ook geen verantwoording over spelfouten. Prijswijzigingen zijn altijd voorbehouden aan Annet beeld en sfeer.

 

Copyright

Niets van de website www.annetbeeldensfeer.nl mag worden gekopieerd, zonder toestemming van Annet beeld en sfeer. 

 

Aansprakelijkheid

Ondanks dat Annet beeld en sfeer alles in het werk stelt, om de bestelling netjes af te leveren, ben ik niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal, tijdens de verzendprocedure. Mocht een dergelijke situatie zich voordoen, ben ik bereid om je zo goed mogelijk verder te helpen.

 

Betaling van de factuur

De betaling van een verzend opdracht dient altijd vooraf gedaan te zijn. Er wordt pas met het productieproces gestart als de factuur is voldaan, de juiste bestanden in mijn bezit zijn en het digitale ontwerp (indien van toepassing) is goedgekeurd.

Afhaal opdrachten kunnen bij afhalen zowel cash als d.m.v. een Tikkie (digitaal) worden betaald.